TROBADA 2014

Per tercer any consecutiu, des de la Penya Blaugrana Almogàvers Empordà hem realitzat la Trobada d'Estiu, que ha tingut lloc aquest passat cap de setmana a la casa de colònies/granja escola de les Orenetes de l població de Borrassà .
A la trobada hi han assistit una total d'uns 120 socis de diferents seccions de la Penya Almogàvers (Terrassa, Desperta Ferro, Old Boys, Almogirls, Osona, Coronela i Pirineus).
També vam contar amb la presència del president de la Penya Blaugrana de Vilabertran, un representant de la Penya Blaugrana de L'Alt Empordà, i dos membres del Front Unió.
La trobada va començar el divendres al vespre, on una trentena d'assistents ja va passar la primera nit a la casa.
El dissabte es va realitzar l'assemblea de socis anual de la Penya Blaugrana Almogàvers Empordà, un dinar informal, el campionat de futbolí que va ser guanyat pels socis de l'Empordà Ivan Moran i Marc Fàbregas, i el joc per equips del Gran Trivial Almogàver, guanyat per l'equip format per empordanesos, amb un gran sopar i festa amb més d'una 80 d'assistents.
Finalment el diumenge es va fer una jornada de piscina, granja escola i inflables, per acabar amb un gran dinar i una xerrada dels presidents de la Penya Blaugrana Almogàvers Empordà, que va donar les gràcies a tots els assistents per la seva presència, i de la penya mare, Penya Almogàvers, que va parlar sobre la situació actual del Gol Sud i el 25 aniversari de la Panya Almogàvers.
Molts dels assistents van gaudir dels serveis de la trobada fins ven entrat el vespre del diumenge, quant es va fer la gran foto de grup que va donar per finalitzada la mateixa.
Teniu + fotos al Facebook.