Supercopa d'Europa 2009.

Una altra capital europea es va rendir a la invasió pacífica de l'exèrcit blaugrana, una vintena llarga d'Almogàvers empordanesos ens vam unir als 6000 barcelonistes desplaçats fins a la capital del principat de Mònaco.
En total tres autocars d'Almogàvers (Osona, Barcelona,Garrotxins i Empordanesos) més diferents socis que s'hi van desplaçar en vehicle particular, vam presenciar en directe el que ha estat el cinquè títol de l'any 2009, ja tenim una altre Barça de les CINC COPES.
Tots els socis vam poder gaudir de la magnífica ciutat (Montecarlo, Casino, Palu Grimaldi...) i patir l'infumable gastronomia monegasca.A més a més de la copa, de Mònaco vam tornar amb una magnífic central anomenat Cigrinski (o similar).
El Barça de les cinc copes va tornar a néixer , després d'un partit maratonià a Mònaco. Messi i Pedro van resoldre en l'últim sospir una final amb molta fricció. El Barça obté el segon títol del curs i la tercera supercopa de la història.

Les Dades de la Final:
BARÇA: Valdès; Alves, Piqué, Puyol, Abidal; Touré (Sergio Busquets, 101'), Xavi, Keita, Messi, Henry (Bojan, 97'), i Ibrahimovic (Pedro, 79')..
XAKHTAR: Pyatov,Srna, Kucher, Chygrynskiy, Rat; Gai, (Kobin, min. 78), Hübschman, Ilsinho, Willian (Aghahowa, 93'); Fernandinho (Jadson, min. 77) i Luiz Adriano.
GOLS: 1-0 (115') Pedro
ÀRBITRE: Franck De Bleeckere.
T.G.: Ilsinho (min. 54), Srna (min. 64), Kucher (min. 89), Messi (min. 89) i Pedro (min. 108).