Londres, París, ROMA...

El triplet ja és aquí, el 27 de Maig el Barça va aconseguir la seva tercera Champions League, i a més a més tancava la millor temporada de la història, en la qual ha guanyat la Copa, la Lliga i la Champions League.
L'aventura va confirmar el fet que els membres de la penya som afortunats, el sorteig ens va tornar a donar sort i sis empordanesos ens vam desplaçar fins a la ciutat eterna. El dimecres a la una sortim de Figueres, i després més de 6 hores de retard al Prat (visca el RACC), finalment a les 12 ja rodàvem per Roma, vam visitar la Piazza Bernini, Piazza Espanya, Fontana de Trevi, Colosseo, Arc de Constantí, zona UEFA.... després a dinar al Vaticà, un dinar de germanor amb dos membres de la penya Barcelonista de Lidl (França)... un "gelato", unes fotos i una petita "patejada" de 4 quilòmetres fins a l'Estadio Olimpico.
Un cop a l'estadi, visita de rigor a la zona Barça i cap a dins, semblava que estàvem a la llotga, en Sandro Rosell dos files davant nostre, tot el primer equip del Barça de bàsquet (Yliasova, Grimau, Navarro, Barret, Trias, Fran Vazquez, Santiago, Basile, Lakovic....) al darrera, els germans Salinas, en Pitu Abril, Xavi Torres.... Kluivert, Jorge Lorenzo (pste).... al voltant. I comença el partit, dos sustets del xulet del C.Ronaldo i golàs de ETO'O.
A la segona part un Valdés inmens, un Pujol anul·lant al xulet, Xavi magnífic, Iniesta (lesionat) immillorable, i com no el segon de Messi i de cap.
Apa 2 a 0 i cap a Catalunya amb la tercera, pont aeri fins a Barcelona (per cert a l'aeroport ens vam trobar al pepe montilla i companyia) i a les 6 arribàvem a Figueres, 48 hores sense dormir,
però amb un somriure d'orella a orella.