JUNTS + CONFINAT

16/06/2021

En el marc del projecte “JUNTS+” de la Confederació Mundial de Penyes, es va signar l’acord de col·laboració entre la Penya Blaugrana Almogàvers Empordà i el Club Hoquei Figueres. 
El projecte JUNTS+ té com objectiu apropar els valors de l’esport en general i els hàbits saludables als esportistes joves, aprofitant la practica esportiva i recolzant-se en l’experiència del FCBarcelona com a club formatiu. 

Aquest conveni es va veure afectat severament per la pandèmia mundial patida, i moltes de les actuacions previstes no es van poder dur a terme, tot i això s’han fet diverses xerrades i trobades virtuals, de les quals en destaquem: 

- Maig 2020 Confederació Mundial de Penyes va voler adaptar-se a les circumstàncies i, aprofitant la tecnologia, va dur a terme una xerrada online de caràcter formatiu amb Óscar López, exjugador del 1r equip del FCB i actual entrenador del Juvenil B del futbol formatiu blaugrana. 

-Juny 2020 Confederació Mundial de Penyes va repetir format; en aquest cas, focalitzant-se en l’hoquei patins de base. El protagonista de la xerrada va ser Ignacio Alabart, jugador d’hoquei patins del FCB, que va passar pels equips formatius de la Masia i ja fa tres temporades que forma part del primer equip. 

La situació institucional del club també va afectar al projecte, el qual s’ha deixat en pausa a l’espera que la nova junta del FCBarcelona li doni continuïtat, cal destacar que tant des de la Confederació Mundial de Penyes, com des del C.Hoquei Figueres com des de la P.B.Almogàvers Empordà s’ha mostrat la voluntat de reeditar el conveni de cares a la temporada vinent. 

Tot i això el passat dimarts es va fer l’acte de lliurament dels obsequis als jugadors que van signar el conveni de col·laboració, tractant-se d’un lot de productes relacionats amb la practica sana i sostenible de l’esport. 

L’acte es va celebrar al Pavelló Rafael Mora de Figueres i va contar amb la participació dels Srs. Roger Ferré i Jordi Vidal per part del C.Hoquei Figueres i dels Srs. Marc Sàez i Miquel Roura per part de la P.BAlmogàvers. Tot el programa i les adaptacions a la pandèmia han estat coordinades pel departament d’activitats de la Confederació Mundial.