PORRA RM-FCB

 14/04/2021

Lliurament del premi al guanyador de la #porraalmogàvers.
La porra es fa a través del grup de WhatsApp de la Penya, i hi poden participar tots els penyistes que estiguin a corrent de pagament i formin part de l'esmentat grup (el qual està obert a tots els penyistes que en vulguin formar part). 

La participació a la porra és gratuïta i els premis van a càrrec de la mateixa Penya. 
L'objectiu és mantenir l'activitat social de la penya, molt afectada per les restriccions derivades del COVID, no podem assistir als partits al Camp Nou o Palau Blaugrana, no podem fer desplaçaments, ni trobades o activitats socials. 
D'aquesta manera mantenim el contacte amb els socis i entre els socis, compensem la fidelitat dels mateixos i de pas ajudem a comerciants, restauradors i altres professionals de la comarca amb els premis. 

El premi de la Porra del R.Madrid - Barcelona del passat cap de setmana va consistir en un val per un massatge relaxant de 50 minuts i un circuit termal a les instal·lacions del SPA-TORREMIRONA de Navata. Torremirona Sport & Spa.  

Per la propera final de la copa del rei de fútbol contra l'Atlètic Club de Bilbao de dissabte el premi consistirà en un àpat de campions per dos persones al Restaurant Can Belda de la carretera de les Forques de Figueres. Can Belda Pizzeria-Restaurant.