JUNTS + Club Hoquei Figueres

El passat dia 04/02/2020, en el marc del projecte “JUNTS+” de la Confederació Mundial de Penyes, es va signar l’acord de col·laboració entre la Penya Blaugrana Almogàvers Empordà i el Club Hoquei Figueres.

El projecte JUNTS+ té com objectiu apropar els valors de l’esport en general i els hàbits saludables als esportistes joves, aprofitant la practica esportiva i recolzant-se en l’experiència del FCBarcelona com a club formatiu.

Al llarg del programa les nenes i nenes participants i les seves famílies gaudiran de tots els avantatges de ser penyistes de la Penya Blaugrana Almogàvers Empordà i se’ls proporcionarà un pack de benvinguda.

També es realitzarà una sessió tècnica conjunta amb els tècnics dels dos clubs a les instal·lacions del Club Hoquei Figueres i una xerrada formativa adreçada a les nenes i nens.

Es facilitarà la possibilitat de viure una experiència Barça amb visita a les instal·lacions del FCBarcelona i possible assistència a un partit d’hoquei al Palau Blaugrana i si es dona el cas en algun partit solidari que s’organitzi al Camp Nou o al mateix torneig Gàmper.

Els tècnics del Club Hoquei Figueres estaran convidats a assistir a un seguit de xerrades formatives que es realitzen a les instal·lacions del FCBarcelona (aquí teniu un exemple de les xerrades d’edicions passades).

Tanmateix des de la Penya Blaugrana Almogàvers Empordà s’ha mostrat una total predisposició per tal d’ampliar tant els termes com la durada d’aquest conveni per tot allò que des del Club Hoquei Figueres necessiti o proposi.

En l’acte de presentació hi van assistir membres de les Juntes Directives de les dos entitats, encapçalades pels respectius presidents, Roger Ferré i Marc Sàez. El responsable de la Confederació Mundial de Penyes i el Projecte Ruben Bonastre i el president de la Federació de l’Empordà i la Catalunya Nord de Penyes del FCBarcelona, David Falgàs.

També hi van assistir gran part de les mares i pares de les nenes i nens participants.