Rècord històric i mundial MESSI 86.

Leo Messi ha assolit aquest diumenge un rècord mundial de quatre dècades d’antiguitat. Els seus dos gols contra el Betis han estat el seu 85è i 86è de l’any 2012 (entre el Barça i l’Argentina), igualant els registres que va assolir Gerd Müller el 1972 (entre el Bayern de Munic i Alemanya).(Extret de FCBarcelona.cat).
Aprofitant aquesta fita esportiva, us presentem un documental que no us podeu perdre sobre la faceta humana del crac del Barça.
Soufian, el nen que volia volar
Soufian Bouyinza Dabbou té 11 anys i és un nen feliç. Viu a Manlleu amb els seus pares, Mimoun i Ouafae. Juga a futbol i a bàsquet, fa natació i va amb bicicleta. De fet, com qualsevol altre nen, com tots els seus amics de l'escola. Res especial si no fos perquè el Soufian no té cames... "Soufian, el nen que volia volar" és una història de superació d'un nen ple de somnis, de somriure permanent i una gran personalitat, un autèntic imant de la felicitat. L'actitud positiva amb què afronta el seu dia a dia suposa una gran lliçó per a l'actual societat de com s'ha d'afrontar el present i el futur. Especialment màgiques són les seves trobades amb Leo Messi i l'actor de "Polseres vermelles" Àlex Monner.
Extret del web de TV3.