Ressò mediàtic de la trobada 2012




"La casa de colònies Les Orenetes, situat a Borrassà, es va vestir de blau-granes amb grans pancartes i banderes per tal d'albergar la primera trobada de la Penya Blaugrana Almogàvers a terres empordaneses. Precisament va ser la secció dels Almogàvers Empordà els encarregats d'organitzar l'esdeveniment.

La trobada va durar tot el cap de setmana on es van dur a terme diferents activitats pels assistents. Els més menuts van estar ben entretinguts amb un tobogan inflable, la granja-escola amb variats animals, activitats de pintura i amb la piscina. Una de les atraccions que va tenir més èxit va ser l'exposició de diversos objectes i samarretes cedides pel figuerenc Carles Mir, on es resumia la història del F.C. Barcelona. Un goig per qualsevol culé.

La trobada va culminar diumenge amb una arrosada on just després es va projectar el reportatge "Looking for Barcelona" elaborat pel canal de televisió francès Canal + i presentat per l'ex-jugador Eric Cantona on la Penya Almogàvers surt com una de les protagonistes.

Fins a 120 persones es van reunir durant en l'esdeveniment, penyistes de Terrassa, Osona, Mollet del Vallés, Olot i Barcelona hi van participar, fins i tot gent d'altres penyes com la de la Penya Barcelonista Vilabertran. El directiu de l'Àrea Social del Barça Daniel Sala i el regidor de Medi Ambient i Joventut Pere Giró també van fer acte de presència.

Cap de setmana rodó on vist l'èxit es va acordar repetir-ho l'any vinent i així convertir-ho en una cita anual. L'Empordà va respirar barcelonisme."