25ena COPA, VALÈNCIA 2009.

Una altra vegada a València, campions de la 25 copa del Borbó, set Almogàvers Alt Empordanesos vam tenir la sort d'assistir a la Final de la Copa del Borbó que es va celebrar a la ciutat de València el dia 13 de Maig del 2009.

A les 06:00 hores sortíem de Figueres amb la furgoneta oficial de la secció, paradeta a Barcelona (Camp Nou) i tots a l'autocar per anar a València.
Unes quatre horetes d'autocar, amb les corresponents paradetes per fer uns refrigeris i un cop vam arribar, un parell de canyetes a la Zona Fan Barça, després seguint els consells d'un urbano, a dinar en un dels millors assadors de València, El Meson Rebeco, vam començar a dinar a les 17:00 hores, però va valer la pena, quin àpat, i a sobre fent-nos amics d'uns vizcainos, i el que és més fort, d'uns blavers en tota regla, al final ens entenien i tot (no sé si per efecte de les ampolles de Vi, Pacharan, Cava i Mistela que van anar caient), postres, cafè i cap a Mestalla falta gent.
Abans d'entrar a Mestalla uns quants refrigeris i a pixar al bar del tal "Manolo el del Bombo".......

Un cop a dins, estàvem a dalt de tot, érem els que canviàvem les bombetes, ha penjar la pancarta, una xiuladeta al himno (..i com s'ho han pres...) i a jugar. Toquero ens va fer un petit espant, però la màquina va començar a funcionar (i sense Henry, Iniesta, Abidal ni Màrquez... bé en Hleb tampoc), 4 -1 i el primer títol, uns dies més tard caurà la Lliga.