La Recopa de Rotterdam.

El primer desplaçament de llarga distància de la Secció (2 hores de tren + 13-14 hores d'autocar, per anar, i el mateix per tornar), va ser per anar a la Final de la Recopa d'Europa a l'estadi de Kuipt de Rotterdam (Holanda), que es va celebrar el 14 de Maig del 1997 .
Va ser la quarta i última Recopa de història del Barça, ja que aquesta competició ja no existeix. Els blaugranes que llavors dirigia Bobby Robson es van imposar al Paris Saint Germain per un ajustat 1-0 gràcies a un gol de Ronaldo de penal en el minut 38. L'onze titular format per Vitor Baía, Ferrer, Abelardo, Couto, Sergi, Guardiola, Popescu, Iván de la Peña, Figo, Ronaldo i Luis Enrique. A la segona part també van jugar Amor, Stoichkov i Pizzi. Per part del Paris Saint Germain van jugar Lama, Fournier, N’Gotty, Le Guen, Domi, Guerin, Leroy, Cauet, Raí, Leonardo i Loko. Algerino, Dely Valdés i Pouget ho van fer sortint de la banqueta.

Els prop de 30.000 barcelonistes (entre els que hi havia tres membres d'Almogàvers Empordà, i una cinquantena d'Almogàvers d'altres indrets) que hi vam anar ens ho vam passar d'allò més bé, van ser tres dies intensos.
Les prop de 18 hores de viatge de tornada en autocar i tren, van ser les més plàcides de la història.