24 Copa del Borbó

Finalment, el 29 d'Abril del 1998, el Barça va arribar a la final del que serà l'última copa del rei que ha guanyat el Barça fins el moment, la 24 Copa.
Abans de marxar cap a València, ens vam concentrar a l'hotel princesa sofia de Barcelona, on vam coincidir amb el aleshores capità del Barça de Basket, Shasha Djodevic, (foto).
L'equip entrenat per Van Gal, i que feia poc acabava de guanyar la lliga aconseguiria d'aquesta manera un "doblet" històric.

Un total de vuit membres de la Penya ens vam desplaçar en cotxe fins a València, on ja des de primera hora de la tarda, a les rodalies de l'estadi de Mestalla es va viure una gran festa Blaugrana, amb uns 35.000 aficionats. La relació amb l'afició del Mallorca va ser immillorable, només algun "blavero" del València va intentar aigualir la festa, sense resultat.
El partit va començar amb un gol matiner, al minut 6, del davanter del Mallorca Stanckovic, però Rivaldo al 65 va empatar el partit. A la prorroga tot i dos pals del Barça i que el Mallorca jugava amb 9, el resultat no es va moure. Finalment després de 16 penaltis llançats, Hesp va aturar el penalti decisiu, i el Barça es va proclamar campió.
VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA !!!!
I VISCA ELS PAÏSOS CATALANS !!!!